Uw dak, ons vak!

Frederik De Rooze uit Ronse is uw professionele vakman voor alle verbouwingswerken en totaalrenovaties. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in alle dakwerken, zinkwerken en roofingwerken. Elk project is voor ons uniek. We maken er een punt van om bij elk project het beste uit onszelf te halen en zo uw droom te realiseren. Omdat uw dak de uitstraling van uw woning, magazijn of kantoorgebouw bepaalt, maken en plaatsen wij uw dak helemaal volgens de regels van de kunst. Ons motto luidt niet voor niets
'Uw dak, ons vak'.

Voor de afwerking van uw dak bieden wij een ruime keuze aan materialen. Pannen en leien zijn de meest voorkomende dakbedekkingen, maar wij staan steeds open voor uw eigen voorkeuren en suggesties. Door onze goede contacten met verschillende leveranciers kunnen we u een ruim aanbod voorstellen en dit tegen een scherpe prijs. Wij adviseren u hierbij uiteraard met plezier, zodat u over alle info beschikt om de juiste keuze te maken.

Renovatie van nok tot vloer

Als professionele aannemer kunnen wij u ook helpen bij uw renovatieproject. Van nok tot vloer, u kunt op ons rekenen voor een kwalitatieve afwerking. Zolder isoleren en inrichten? Wij zijn de vakman die u zoekt!

Hebt u nog vragen of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Neem ook zeker eens een kijkje in onze fotogalerij naar enkele realisaties. Inspiratie gegarandeerd!

Back to Top